2014. augusztus 25. 14:58 - pgo

10 év

Kedvenc Kulcsár Tibor könyvemben olvastam, idézem szó szerint:

Ha tíz évig ugyan ott laksz, akkor olyanná válsz, mint akik ott laknak. Ez igaz minden szempontból, és minden környezetre. Nézd meg kik laknak a környékeden. Tíz év múlva te is olyan leszel. Ha nem szeretnél olyan lenni, akkor költözz el minél gyorsabban. Vesd le a magyar ember röghöz kötöttségét. Az nem lehet, hogy egy lakás az életünk célja. Az nem lehet, hogy az egész életünk egy ház körül forogjon. Tényleg azért jöttél a földre, hogy egy ház rabszolgája legyél? Ez az utad?

És igaz a munkahelyre is. Olyan leszel, pedig nem szeretnél. Vagy olyan leszel, és ezzel jól jársz. Ha nem érzed magad jól egy munkahelyen az első évben, mert nem jössz ki a kollégákkal, akkor a 9. évben kötelező váltani, mert olyan leszel, mint amilyen nem szerettél volna lenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkaverseny.blog.hu/api/trackback/id/tr156633869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása